Mission Berlin 16 – Стара познаничка

Mission Berlin 16 – Стара познаничка

Mission Europe – Mission Berlin | Учење германски | Deutsche Welle

Share Podcast:
Вооружените моторџии ја следат Ана и во 1961 година. Во ваквата опасна ситуација на Ана и’ помага непозната жена. Зошто жената сака да и’ помогне? Дали Ана може да и’ верува? Моторџиите во чекор ја следат Ана. Таа се крие во продавница за прехранбени производи. Сопственикот на продавницата и’ вели да излезе оти тие затвораат. Но, касиерката во продавницата тврди дека Ана е нејзина пријателка. Таа ја носи Ана во својот дом и ја претставува како др...Read More
Вооружените моторџии ја следат Ана и во 1961 година. Во ваквата опасна ситуација на Ана и’...Read More