Mission Berlin 22 – Време е за акција

Mission Berlin 22 – Време е за акција

Mission Europe – Mission Berlin | Учење германски | Deutsche Welle

Share Podcast:
Ана пристигнува во Берлин во 1989 година, каде што се слави падот на Берлинскиот ѕид. Таа мора да се пробие низ толпата луѓе и да ја пронајде футролата. Дали ќе успее? Кога Ана сака да отпатува кон 1989 година, се појавуваат моторџиите со црни шлемови. Жената во црвено им наредува да ја пронајдат Ана и да ја донесат жива! Сепак, Ана со временската машина успева навреме да се врати на денот на падот на Берлинскиот ѕид. Таа повторно се наоѓа сред т...Read More
Ана пристигнува во Берлин во 1989 година, каде што се слави падот на Берлинскиот ѕид. Таа ...Read More