Misuh Misuh Zonasi

Misuh Misuh Zonasi

DaniRamadhan

Share Podcast:
Zonasi yoiku sistem pendidikan sing penuh dengan akeh kontroversi. Aku adalah salah siji wong sing paling nyocot nrk ngomongno zonasi. Sistem sing dinilai durung bener-bener mateng iki berdampak bagi kabeh sekolah negeri nang Indonesia. Kabeh siswa podo kecewa, belajar giat demi melbu sekolah impian e pupus dan gabakal terwujud. Nang episode iki ku bakalan nyocot ngalor ngidul bahas tentang Zonasi. --- This episode is sponsored by · Anchor: The e...
Read More
Zonasi yoiku sistem pendidikan sing penuh dengan akeh kontroversi. Aku adalah salah siji wong sing paling nyocot nrk ngomongno zonasi. Sistem sing dinilai durung bener-bener mateng iki berdampak bagi kabeh sekolah negeri nang Indonesia. Kabeh siswa podo kecewa, belajar giat demi melbu sekolah impian e pupus dan gabakal terwujud. Nang episode iki ku bakalan nyocot ngalor ngidul bahas tentang Zonasi. --- This episode is sponsored by · Anchor: The e...
Read More