Albatros Rexhaj

Albatros Rexhaj

albatrosrexhaj

Share Podcast:
Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.
Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infekt...Read More
Episodes (14)
Newest to Oldest
Sort Episodes:

GUXIMI PËR TË SHPREHUR GJ...

09 Apr 2020 | 12 mins 33 secs

GUXIMI PËR TË SHPREH...

09 Apr 2020 | 12 mins 33 secs

Absurdi i pyetjes KU JE

31 Mar 2020 | 11 mins 35 secs

Absurdi i pyetjes KU...

31 Mar 2020 | 11 mins 35 secs

Për ata që sot na mungojn...

24 Mar 2020 | 09 mins 42 secs

Për ata që sot na mu...

24 Mar 2020 | 09 mins 42 secs

Të dashurosh nga larg

18 Mar 2020 | 11 mins 46 secs

Të dashurosh nga lar...

18 Mar 2020 | 11 mins 46 secs

Dashuria në kohën e Koron...

24 Feb 2020 | 12 mins 14 secs

Dashuria në kohën e ...

24 Feb 2020 | 12 mins 14 secs

Të dua ty, ty që më bën m...

19 Feb 2020 | 11 mins 01 sec

Të dua ty, ty që më ...

19 Feb 2020 | 11 mins 01 sec

Në dashuri, a mjafton një...

09 Feb 2020 | 10 mins 29 secs

Në dashuri, a mjafto...

09 Feb 2020 | 10 mins 29 secs

Dashuri dhe urrejtje

28 Jan 2020 | 10 mins 59 secs

Dashuri dhe urrejtje

28 Jan 2020 | 10 mins 59 secs

"Gripi" i keq i dhimbjes ...

26 Jan 2020 | 16 mins 48 secs

"Gripi" i keq i dhim...

26 Jan 2020 | 16 mins 48 secs

Loja jonë me nervat e zem...

23 Jan 2020 | 16 mins 21 secs

Loja jonë me nervat ...

23 Jan 2020 | 16 mins 21 secs

Tërmeti që u harrua

20 Jan 2020 | 15 mins 03 secs

Tërmeti që u harrua

20 Jan 2020 | 15 mins 03 secs

Thashethemet, ana e erret...

14 Jan 2020 | 12 mins 17 secs

Thashethemet, ana e ...

14 Jan 2020 | 12 mins 17 secs

Xheloze apo thjesht e tra...

12 Jan 2020 | 10 mins 01 sec

Xheloze apo thjesht ...

12 Jan 2020 | 10 mins 01 sec

Filmi "LOVE" - e vërteta ...

09 Jan 2020 | 18 mins 14 secs

Filmi "LOVE" - e vër...

09 Jan 2020 | 18 mins 14 secs