Ballguttene
Share:

Listens: 8

About

Kai Flatekvål og Arnt Morten Skei har lagt sin elsk på Birmingham City. Kombinerer en det med at begge to elsker å prate seg noe så inn i helvete mye om fotball, så har du podkasten Ballguttene. Her blir det preik om fotball. Her blir det preik om absurditeter og her blir det gjester med alt fra fotballens grasrot til halvkjente fotballtryner og selverklærte eksperter. Det er bare å følge med. Kai og Arnt er Ballguttene.

7. Ballguttene

Tidligere Liverpool-spiller Sturridge er utestengt etter å ha tipset sin bror om mulig overgang. Men vi snakker selvfølgelig mest om Championship i de...
Show notes

6. Ballguttene

Vi har en gjest i studio. Jan Gunnar Kolstad er Villa-mann, og driver BAs fotballpodd, Fotballpreik.
Show notes

5. Ballguttene

Får vi Premier League on demand? Det kan se slik ut om noen år, om pengefolkene i britisk fotball får det som de vil.
Show notes

4. Ballguttene

Det er fotballpause i Premier League, men det skjer fortsatt uendelig spennende ting i ballens verden. Det store spørsmålet som blir reist denne gang ...
Show notes

3. Ballguttene

I dag har vi besøk av Einar Lundsør, Wolves-fan og sportsjournalist i Bergensavisen. Vi snakker om absolutt alt, men kanskje mest FA cupen.
Show notes

2. Ballguttene

Kan Wolves tukte Manchester United i omkampen om å komme videre i FA-cupen førstkommende onsdag, og hva er det som skjer med Birmingham City?
Show notes