JVTW
Share:

Listens: 4

About

JVTW (jongeren van tegenwoordig) de Podcast met als host Noa Hoogland, 19 jaar, gaat elke keer over iets nieuws. Elke episode zal Noa een andere jongere uitnodigen om het te hebben over actuele problemen, situaties, meningen en dingen waar 'de jeugd van tegenwoordig' zoal mee te maken krijgt.Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen, zijn: drugs en drankgebruik, festivals, maar ook studie kiezen, rijbewijs, op jezelf gaan wonen etc.

EPISODE 1 PRUTSCAST

Brothers in Law, Australian-pale-ale %5,8Grolsch, Bockbier (herfst bock) %6,6Oedipus Thai Thai, Tripel %8,0
Show notes

EPISODE 3: THROWBACKS MET ZOË

Zoë en ik kijken samen terug op alle belachelijke dingen die we in onze tienerjaren samen hebben uitgespookt. Ofja, niet alles natuurlijk...;)
Show notes

EPISODE 2: TRUTH OR TRUTH

Evi en ik spelen samen een spel waarbij we allerlei vragen naar waarheid moeten beantwoorden. Weten zussen alles van elkaar?
Show notes

EPISODE 1: BINGEWATCH TIPS

Hallo allemaal, In deze episode van JVTW praten Evi en ik over series en films die wellicht van betekenis kunnen zijn voor het overbruggen van veel vr...
Show notes

EPISODE 1: DRUGS MET ISA

Hey allemaal en welkom bij mijn nieuwe Podcast JVTW - jeugd van tegenwoordigIk ben Noa jullie host vanaf nu en vandaag praat ik met Isa van de Wegen o...
Show notes