KiKaRun406 Podcast
Share:

Listens: 0

About

2020 is een jaar vol uitdagingen, voor iedereen. Maar voor kinderen met kanker is elke dag een uitdaging. Daarom zet ik in november 2020 voor KiKa de extra stap. Van 1 t/m 28 november (mijn verjaardag!) ren ik elke dag een kilometer meer. Zondag 1 november begin ik met 1 kilometer hardlopen en op mijn verjaardag eindig ik met 28 kilometer hardlopen. Waarom? Om mezelf uit te dagen, om buiten mijn comfort zone te gaan, om alvast te oefenen voor de Ironman 70.3 in 2021 én boven alles om geld in te zamelen voor het geweldige goede doel KiKa. Mijn voortgang hou ik bij in de dagelijkse KiKaRun406 Podcast. Iedereen die mijn actie steunt en KiKa wil helpen, roep ik op om te doneren via mijn KiKa-pagina. Dankjewel!!

KiKaRun406: week 1 recap!

In deze aflevering van de KiKaRun406 Podcast blikken we terug op week 1 en kijken we alvast een beetje vooruit naar week 2, én naar kerst! Dus mis hem...
Show notes

KiKaRun406: introductie

In deze eerste aflevering van de KiKaRun406 podcast hoor je de introductie van het project en mijn motivatie hier achter. Veel plezier met luisteren!
Show notes