Manesjen
Share:

Listens: 15

About

Synes du det er komisk med diktatorer som endrer navn på ukedager på pur f? Tar kulter og menn som pusher 50 for liten plass i din hverdag? Folk er fantastisk irrasjonelle og utrolig fantasifulle. Manesjen er programmet hvor vi lar vi oss fascinere over medborgerne våre. Hver uke tar vi for oss en ny gruppe mennesker og deres bisarre påfunn.

#41 Manesjen - Syneske

Vi har hatt sending om synske folk, profetier og horoskop. Spåkona Patricia fra Russland kom på besøk og Manesjen avslører sine spådommer for fremtide...
Show notes

#37 Manesjen - Barn

Vi snakker om barn. Synne banka folk, Vemund hørte ikke, Karen spiste ikke, og Jon svelgte en mynt. Du får også vite når du fikk din første venn!
Show notes

#36 Manesjen - Mordere

Hvordan ville du drept noen? Hvordan ville du skjult det? Hvem ville du drept? Alt dette får du høre i denne episoden av Manesjen.
Show notes

#35 Manesjen - Semester startup

Nytt semester, og ny sesong av Manesjen! Det snakkes om alt fra 3. verdenskrig til julenissekaren! Vemund prater norsk/amerikansk for første gang!
Show notes

#34 Manesjen - Sesongfinale

Vi har vår siste sending for semesteret, og godt er det! Vi prater ihvertfall om kallenavn på kjærester, julebord og hvordan man går igjennom en sikke...
Show notes

Utesending fra Den Gode Nabo

Underholdningsseksjonen i Radio Revoldt hadde utesending på Den Gode Nabo! Først ut var selvfølgelig Manesjen. Vi snakket passende nok om folk på bar.
Show notes

#33 Manesjen - Partyløver

Vi har dobbelsending og snakker om dobbelt så mye som vanlig! Jon har intervjuet Per Sandberg og Bahareh Letnes om partytriks og festkulturen i Iran. ...
Show notes