Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Mission Europe – Mission Berlin | Mësoj gjermanisht | Deutsc...

DW.COM | Deutsche Welle

Share:
Mission Europe është një kurs gjuhe për fillestarët dhe përbëhet nga tregimet fantastike policore Mission Berlin, Misja Kraków dhe Mission Paris. Hyni në botën e gjuhëve dhe mësoni gjermanisht!
...Read Less
Mission Europe është një kurs gjuhe për fillestarët dhe përbëhet nga tregimet fantastike policore Mission Berlin, Misja Kraków dhe Mission Paris. Hyni në botën e gjuhëve dhe mësoni gjermanisht!
...Read Less
Episodes (26)
Newest to Oldest
Sort Episodes:

Mission Berlin 26 – Ekspe...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 26 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 25 – Shkop...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 25 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 24 – Minut...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 24 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 23 – Shihe...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 23 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 22 – Vihu ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 22 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 21 – Një p...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 21 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 20 – Nga k...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 20 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 19 – Dashu...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 19 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 18 – Kutia...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 18 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 17 – Ndërt...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 17 – ...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 16 –Të njo...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 16 –T...

06 Nov 2009 | 05 mins

Mission Berlin 15 – Udhët...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 15 – ...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 14 – Në të...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 14 – ...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 13 – Ndihm...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 13 – ...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 12 – Muzik...

11 Aug 2008 | 05 mins

Mission Berlin 12 – ...

11 Aug 2008 | 05 mins