Nyfikat
Share:

Listens: 14

About

Nyfikat är ett humoristiskt samtal som drivs av nyfikenhet kring en okänd gästs kunskap. I första säsongen av Nyfikat möter programledarna Johan Wester och Anders Jansson tio för dem okända gäster i tio avsnitt.

Nyfikat LIVE med Anna

Anders och Johan gissar sig till sist fram till vad Anna jobbar med. Det är något med svampar, celler och tänder. Ett vanligt avsnitt av Nyfikat, insp...
Show notes

S03 12 Nyfikat LIVE med Björn

I säsongens sista avsnitt träffar Anders och Johan den mycket charmerande Björn. 2005 rankade New York Times hans yrke som ett av världens mest ovanli...
Show notes

S03 11 Nyfikat LIVE med Stefan

Anders och Johan slår sig ner tillsammans med Stefan, lussekatter och en kopp kaffe. Ibland jobbar Stefan med att söka upp det han är rädd för och han...
Show notes

S03 10 Nyfikat LIVE Marianne

Johan och Anders har en julig fika med Marianne som i sitt yrke använder ett verktyg som förlänger hennes arm. Kan du gissa vad hon jobbar med?
Show notes

S03 8 Nyfikat LIVE med Linda

Johan och Anders fikar med Linda. På sitt jobb får hon ofta frågan "Hur kom du hit?". Hinner du gissa rätt innan Anders och Johan?
Show notes

S03 5 Nyfikat LIVE med Anna

Anders och Johan träffar Anna live på Grand Hotel. Kan en robot genomföra Annas jobb? Och varför jobbar hon bara när det är mörkt?  
Show notes

S03 4 Nyfikat LIVE med Emil

Veckans gäst är Emil. Han bjuder Anders och Johan på avec till Kaffet och förvirrar duon med ledtrådar om ballonger, katter och motorer.
Show notes