Mission Berlin 17 – Поставување барикади

Mission Berlin 17 – Поставување барикади

Mission Europe – Mission Berlin | Учење германски | Deutsche Welle

Share Podcast:
Уште педесет минути: соиграчот одлучува да ризикува се’ и да и’ верува на касиерката. На радио јавуваат дека војниците од Источна Германија поставуваат барикади. Ана се’ уште не забележала дека касиерката е Хајдрун Драј. Соиграчот ја советува Ана да и’ верува на жената која сака да и’ помогне. И покрај тоа што нејзиниот брат Паул се двоуми, на крајот сепак и тој се согласува да и’ помогнат на Ана да побегне од моторџиите. Ана, Паул и Хајдрун глед...Read More
Уште педесет минути: соиграчот одлучува да ризикува се’ и да и’ верува на касиерката. На р...Read More