Mission Berlin 20 – Од едно во друго време

Mission Berlin 20 – Од едно во друго време

Mission Europe – Mission Berlin | Учење германски | Deutsche Welle

Share Podcast:
Ана е се’ уште далеку од решението на загатката. Кој настан сака да го спречи организацијата РАТАВА? По враќањето во 2006 година, следното патување ја води Ана во 1989 година. Но, дали овие скокови низ времето се опасни? По емоционалната разделба од Паул, Ана се враќа во 2006 година. Таа има уште триесет и пет минути да ја заврши нејзината мисија. Ана и соиграчот се’ уште погодуваат кој е историскиот настан што организацијата РАТАВА сака да го сп...Read More
Ана е се’ уште далеку од решението на загатката. Кој настан сака да го спречи организација...Read More