Mission Berlin 25 – Работите не се одвиваат според планот

Mission Berlin 25 – Работите не се одвиваат според планот

Mission Europe – Mission Berlin | Учење германски | Deutsche Welle

Share Podcast:
Времето изминува и Ана мора да се раздели од Паул за да се врати на деветти ноември 2006 година. За исполнување на нејзината мисија и’ остануваат уште пет минути. Дали Ана ќе има доволно време? Соиграчот ја советува Ана да го искористи метежот во Берлин за да исчезне. Но, Ана не сака да отпатува без да се збогува со Паул. Таа ги меморира резултатите на играта и открива дека ’рѓосаниот клуч е еден од двата клуча за решавање на загатката. Другиот к...Read More
Времето изминува и Ана мора да се раздели од Паул за да се врати на деветти ноември 2006 г...Read More