Du bliver hvad du tænker
Share:

Listens: 15

About

Du bliver hvad du tænker udkommer hver tirsdag morgen kl. 07.0, og er en uredigeret version af fredag morgens Facebook Live. Hver uge tager dine personlige mentaltrænere Jacob Høedt og Jørgen Svenstrup et nyt tema op, inspireret af et konkret forskningsprojekt. Brug rabatkoden" EmpowerMind og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønske at træne.

#113 - Tankelæsning er nu muligt

Tænk hvis vi alle indenfor kort tid vil være i stand til at læse andres tanker? Det er ikke længere utopi, og det kan også forklare hvad Mentaltræning...
Show notes

#111 - Tænk Dig Tynd

Tænk hvis du kan tænke dig tynd? ... Og det er ikke engang for sjov Høedt og Svenstrup udforsker netop det spørgsmål, for det viser sig at det kan du!
Show notes

#107 - KAN du ændre adfærd?

Kan du i virkeligheden ændre adfærd? Hvad siger verdens førende forskere, og kan det virkelig være rigtigt, eller er der tale om fejlslutninger?
Show notes

#105 - Terror & Relationstrylleri

Hvad kan vi lære af terrorforskningen om relationer? Hør Høedt og Svenstrup udforske hvad der i virkeligheden gør forskellen på en god og dårlig relat...
Show notes